Am o problema medicala careia nu ii pot gasi rezolvare!? Daca te aflii in aceasta situatie nu esti lipsit de optiuni. Poti alege directia medicala, alopata si daca, nu functioneaza poti alege alte modalitati de tratament si vindecare, ce tin de zona terapiilor alternative de vindecare sau terapii complementare.
Cu siguranta odata ce deschizi aceasta perspectiva nu vei putea spune ca esti lipsit de optiuni. Fie ca alegi calea vindecarii pe cale naturista, prin plante, dieta sau suplimente alimentare, fie ca alegi calea de vindecare apeland la medicina cuantica, respectiv biorezonanta, spectroscopie sau magnetorezonanta, ce presupune depistarea problemelor de sanatate la nivelul organelor din corp si tratarea lor, fie ca alegi medicina energetica, sa vizitezi un cabinet biorezontanta, reiki, in mod clar nu esti lipsit de optiuni.


Medicina actuala a evoluat nu numai la nivel genetic sau chimic ci si la nivel holistic. Abordarile medicale convenctionale pot fi completate de abordari complementare. O dieta personalizata pe fiecare caz de boala, suplimente alimentare adecvate pot face diferenta intre un tratament reusit si unul nereusit. Succesul in terapii este flexibilitatea pacientului de a se mula pe ghidajul terapeutului si de a urma cu disciplina, dieta ,sau tratamentul naturist, trasat de aceasta. Dieta personalizata de un astfel de nutritionist naturopat, include nu numai o directie alimentara ci si ce tip de miscare, exercitiu fizic se poate face in cazul fiecaruia, conduita mentala. Un astfel de terapeut este un consilier de viata care te indruma prin metode ce tin de dieta, consiliere psihologica, tratamente naturiste, spre rezolvarea cu succes a bolii. Instrumentele fizice cu care se poate masura progresia sau nu a bolii sunt aparatele de medicina cuantica, tip biorezonanta. Biorezonanta in sine, fara alte ajutoare popate rezolva problema de sanatate prin cuplarea pacientului la un aparat specific si tratmentul repetitiv, pana problema se remediaza sau se vindeca total. In general, este necesar a fi utilizate toate metodele, dieta, tratament cu plante, biorezonanta, consiliere psihologica si chiar si reiki. Un terapeut specializat in medicina complementara poate sa lucreze cu toate aceste unelte pentru a obtine rezultatele cele mai bune.